Dit is de voortgezette website van het voormalige

 

Begin

Slechtziend,blind of
slechthorend

Zorg
Algemeen

Gemeente Velsen

WMO

Ouderen

Mobiliteit

Recreatie

Meer achtergrond

Weer, webcams en ontspanning

Nieuwsoverzicht

Eerder nieuws

Nieuwsbrieven

Links

Links

Bruikbare links

Bruikbare links

Naar informatie over

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Welkom bij Handicap in de les, de website van NSGK voor gastlessen over leven met een beperking. Via deze website kunt u als docent een gastdocent vinden die in de les komt vertellen over leven met een handicap. Door te zoeken op woonplaats vindt u de organisaties die bij u in de buurt gastlessen verzorgen. U kunt zelf met de gevonden organisatie contact opnemen. Ook leest u op deze website meer over het belang van gastlessen.

Als uw organisatie gastlessen verzorgt, kunt u zich via deze website aanmelden. Dan weten docenten u te vinden als zij een gastdocent willen uitnodigen in hun les.

Handicap in de les

Dierenambulance

De Dierenambulance Velsen is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor zieke en gewonde dieren. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dierenambulance Velsen is actief in de gemeentedelen Velsen-Zuid, Spaarnwoude, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en IJmuiden maar ook de snelwegen, havens, bossen en stranden.

http://www.dierenambulancevelsen.nl/

De Dierenambulance Kennemerland zorgt voor eerste hulp aan dieren, vervoeren van dieren, verwijderen van overleden dieren en het registreren van gevonden en vermiste dieren.

http://www.dierenambulancekennemerland.nl/

Kerbert Dierentehuis

Pension voor uw hond en kat: Het Kerbert Dierentehuis heeft naast opvang voor zwerf- en afstandsdieren ook plaats voor pensiondieren. Gaat u op vakantie of zoekt u om een andere reden tijdelijke opvang, dan kunt u bij hen terecht. Wilt u van tevoren even kijken hoe het verblijf eruit ziet, dan bent u van harte welkom.

http://www.kerbertdierentehuis.dierenbescherming.nl/

Provincie Noord Holland

Verordening ambtelijke bijstand Provinciale Staten van Noord-Holland 2003

http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/
Actueel/Noord-Holland/61509.html